Χειροτέχνικα

Για τη Χειροτέχνικα φαντάζομαι ότι έχετε ακούσει όσοι διαβάζετε το blog μου. Έχουμε ξαναμιλήσει ξανά και ξανά.

Φέτος η Χειροτέχνικα της Αθήνας γίνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο στο Περιστέρι την Παρασκευή 23, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου. Δείτε πόσο κοντά στο Μετρό της Ανθούπολης είναι για να μην προβληματίζεστε όπως εγώ πώς θα πάτε!

map

Πάνω από 50 εκθέτες θα σας γνωρίσουν καινούργια υλικά και γκατζετάκια για κάθε είδους χειροτεχνία. Στη σελίδα αυτή μπορείτε να δείτε όλους τους συμμετέχοντες και να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας και τις αγορές σας.

Φυσικά θα υπάρχουν και φέτος οι παρουσιάσεις τεχνικών και υλικών από αγαπημένους χειροτέχνες ή προμηθευτές. Εδώ μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα των παρουσιάσεων και σας παρακαλώ να προσέξετε ιδιαίτερα ότι την Παρασκευή, την πρώτη μέρα της έκθεσης στις 19.30 θα παρουσιάσω κι εγώ στο πλαίσιο αυτών των παρουσιάσεων το πρώτο μου βιβλίο που είναι και το πρώτο βιβλίο στα Ελληνικά για το πάτσγουορκ. Σας περιμένω!

xeirotexnika-ath-4-small

Φέτος θα έχουμε και πάλι το Craft room με τα δωρεάν εργαστήρια, όπου θα μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποια τεχνική από το αγαπημένο σας χόμπι. Εδώ μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα των εργαστηρίων και δείτε ακόμα ότι την Κυριακή στις 17.30 το απόγευμα σε μια από αυτές τις παρουσιάσεις θα σας δείξω πώς φτιάχνουμε ένα μικρό πορτοφολάκι για τα ψιλά ή τα ακουστικά σας

logo-640

Όμως φέτος η Χειροτέχνικα έχει και δυο εκπλήξεις!

Η πρώτη είναι ότι στο πλαίσιο της Χειροτέχνικα Αθήνας 2015 θα κάνει φέτος το ντεμπούτο της, η Heromakers. Πρόκειται για μια μικρή έκθεση καλλιτεχνών και δημιουργών που φτιάχνουν ιδιαίτερα χειροποίητα εικαστικά, διακοσμητικά ή και χρηστικά αντικείμενα. Στόχος της Heromakers είναι να αναδείξει τη δουλειά των δημιουργών αυτών σε ένα ευρύτερο κοινό και φυσικά να δώσει έμπνευση και δημιουργική διάθεση στους επισκέπτες της Χειροτέχνικα. Εδώ θα δείτε όλους τους συμμετέχοντες και θα βρείτε και τη δική μας Τιτίκα με τα “πραγματάκια” της.

promo

Και δεύτερο και σπουδαιότερο, φέτος έχουν και τα παιδιά το εργαστήρι τους, Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα των εργαστηρίων και προγραμματίστε την επίσκεψή σας με τους μικρούς σας θησαυρούς!

kraftykids-logo-nodates

Και για να ξέρετε πού είναι τι και να έρθετε διαβασμένοι, δείτε παρακάτω την κάτοψη του χώρου και εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες

katopsi-2015

Η Χειροτέχνικα είναι μια γιορτή και αυτό θα το διαπιστώσετε μόνο αν έρθετε κοντά μας και τη ζήσετε! Σας περιμένουμε!

Και βέβαια και όσοι από τους αναγνώστες αυτού του blog βρίσκεστε στη Βόρεια Ελλάδα, έχουμε κι εκεί το ραντεβού μας 20-22 Νοεμβρίου! Θα τα ξαναπούμε ως τότε!

Leave a comment