Παρουσίαση στη Χειροτέχνικα



Το παρακάτω ποστ είχε αναρτηθεί αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά στο άλλο μου blog, το βάζω όμως και εδώ επειδή συγκεντρώνω και σε αυτό το blog όλες τις σχετικές με το πάτσγουωρκ αναρτήσεις.

Καλή χρονιά σε όλους μας με υγεία και ευτυχία για μας και τις οικογένειές μας. Δύναμη και υπομονή για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που σίγουρα θα έρθουν και ταυτόχρονα χαμόγελο (αυτό το λέω περισσότερο για να το ακούω εγώ)

Ξεκινώντας την καινούργια χρονιά, θα ήθελα η πρώτη ανάρτηση να είναι σχετική με το πάτσγουωρκ, μια και έχω κάνει σκοπό μου να το κάνουμε όσο περισσότερο γίνεται γνωστό στην Ελλάδα. Όταν με κάλεσαν η Βάλια και η Ελίνα από το ftiaxto.gr,να κάνω παρουσίαση στη Χειροτέχνικα, άρχισα στην αρχή να σκέφτομαι για τεχνικές και άλλα σχετικά και δυσκολευόμουν, γιατί σκεφτόμουν το κοινό που θα την άκουγε και τι θα το ενδιέφερε. Και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι εκεί είναι το μυστικό. Στην Ελλάδα δεν έχουμε ακόμα διαμορφώσει το κοινό για μια τέτοια παρουσίαση. Υπάρχει σίγουρα κόσμος που κάνει πάτσγουωρκ και το κάνει σε απίστευτο επίπεδο. Στην πορεία θα γνωρίσουμε αυτό τον κόσμο μέσα από τις σελίδες του ftiaxto.gr. Τώρα όμως ακόμα το στήνουμε όλο αυτό. 

Για το λόγο αυτό διάλεξα να παρουσιάσω το πάτσγουωρκ αυτό καθαυτό. Διάλεξα να περιγράψω όλα εκείνα που κάνουν το πάτσγουωρκ ελκυστικό. Διάλεξα να καταρρίψω, όσο μπορούσα όλους τους μύθους που το περιβάλλουν, από το αν είναι ακριβό ή πολύπλοκο, μέχρι το αν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς μηχανή και άλλα πολλά που θα δείτε αν μου διαθέσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και παρακολουθήσετε την παρουσίασή μου.

 

3 comments

 1. Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά
  και καλή επιτυχία να'χεις!
  Χαίρομαι που σε βρήκα είναι απίθανες όλες οι δημιουργίες σου.
  Λίγα blogs έχουν οδηγίες πλεξίματος στα ελληνικά και δεν ξέρεις πόσο
  με διευκολύνεις!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s