Η έκθεση της Τζιας στην Αθήνα – 20 Γιορτές Παραμυθιών

Τον Ιούλιο είχα κάνει την πρώτη μου ατομική έκθεση στην Τζιά με θέμα 20 Γιορτές Παραμυθιών. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτή την έκθεση μπορείτε να δείτε εδώ.

Επειδή όμως αρκετός κόσμος δεν μπόρεσε να έρθει, ήρθε η ώρα να παρουσιαστούν τα έργα και στην Αθήνα. Και ποιος θα ήταν ο καταλληλότερος τόπος από το μόνιμο σπίτι τους; Το Σπίτι των Παραμυθιών-Το Μουσείο Αλλιώς.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Μαρτίου. Καθώς όμως ο ενδιαφέρων αυτός χώρος φιλοξενεί διάφορες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους και οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης μπορεί να σας φανούν λίγο μπερδεμένες, σας τα ξαναγράφω λίγο πιο αναλυτικά:

Τα Σαββατοκύριακα 11, 12, 18 και 19 Φεβρουαρίου αλλά και 4,5,18 και 19 Μαρτίου η έκθεση θα είναι ανοιχτή 11 το πρωί με 5 το απόγευμα.

Καθημερινές, η έκθεση θα είναι ανοιχτή μόνο τον Φεβρουάριο από τις 13 μέχρι 17 Φεβρουαρίου τα απογεύματα 6 με 9. Τέλος, θα υπάρχει δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας με τον χώρο στο τηλέφωνο 210 4313332, αν τίποτα από τα παραπάνω δεν σας εξυπηρετεί, μήπως βρεθεί κάποια άλλη λύση. Εγώ θα είμαι σίγουρα στα εγκαίνια αλλά και κάποιες μέρες που δεν έχουν καθοριστεί ακόμα. Αν θέλετε να συναντηθούμε, πάρτε με ένα τηλέφωνο και θα κάνω το καλύτερο δυνατόν.

Ο χώρος της έκθεσης είναι πίσω από το Metro Mall, στην Πλατεία Κύπρου, Θουκυδίδου 54, 17373 στον Άγιο Δημήτριο, τηλ 210 4313332.

Σας περιμένω με πολλή χαρά!

2 comments

 1. Μάνια καλημέρα καλό μήνα,

  Για να έρθει κάποιος στα εγκαίνια της έκθεσης χρειάζεται πρόσκληση?

  Καλή επιτυχία
  Πολλά φιλιά

  Ιωάννα Μπαρζούκα

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s