Θεσσαλονίκη και Ξάνθη

‘Οταν έγινε η Χειροτέχνικα της Αθήνας, πολλές φίλες από τη Βόρεια Ελλάδα ζήτησαν να έχουν κι εκείνες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα δωρεάν σεμινάρια που κάναμε στην Αθήνα. Τους είπαμε λοιπόν ότι θα έχουν την ευκαιρία τους στη Χειροτέχνικα της Θεσσαλονίκης και ετοιμάσαμε τα μπαγάζια μας. Όμως η Χειροτέχνικα αναβλήθηκε κι εμείς είχαμε ετοιμαστεί κυρίως ψυχολογικά να ταξιδέψουμε βόρεια για να μιλήσουμε για το βιβλίο μου και να σας δείξουμε και τα καινούργια μας χειροβαμμένα υφάσματα Marmalena.

‘Ελα όμως που δεν είχαμε κάποιο χώρο να μαςimg_0571

φιλοξενήσει!

Κι εκεί επιστρατεύτηκε η μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα διαδικτυακή φίλη Ρένα (γιατί τώρα γνωριστήκαμε και από κοντά)

και μας βρήκε όχι μόνον έναν αλλά δυο χώρους που μας φιλοξένησαν το πρωί και το απόγευμα Ευχαριστούμε την Εύη και τη Σούλα που μας δέχτηκαν στους φιλόξενους χώρους τους.

Είδαμε παλιές αγαπημένες φίλες που ήρθανolympia

ίσα ίσα για να συναντηθούμε και μεγάλη χαρά μας έδωσαν

(για όσες δεν την ξέρουν, στη φωτογραφία δεξιά είναι η πολυαγαπημένη Ολυμπία με τις καταπληκτικές της κολοκύθες).

Σοφάκι, δεν βγάλαμε μαζί μια φωτογραφία….. Άννα, παλιά φίλη από τον καιρό του πλεξίματος, Τζενάκι, καλή μας γειτόνισσα ….αλλά κάναμε και καινούργιες φίλες που ελπίζουμε να τις ξαναδούμε!

Και χωρίς να πάρουμε ανάσα πήραμε τον δρόμο για Ξάνθη, για να συναντήσουμε κι εκεί παλιές και νέες αγάπες. Αυτή τη φορά, ήταν η Άννα που μας φιλοξένησε στο φροντιστήριό της και η καλή μας Judy, φίλη παλιά επίσης από τον καιρό του πλεξίματος.

Ήταν ένα πολύ πυκνό ταξίδι. Κάναμε 1500 χιλ. μέσα σε 2,5 μέρες αλλά ήταν εξ ίσου πυκνό από εμπειρίες και τη ζεστασιά που πήραμε από τους ανθρώπους που γνωρίσαμε. Σας ευχαριστούμε όλες πολύ για όλα και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι εις το επανειδείν!

2 comments

  1. Κρατάω το επανειδείν, γιατί μας άρεσε αυτό που κάναμε , αλλά ήταν πολύ λίγο!
    Χαρήκαμε κι εμείς που σας γνωρίσαμε και φτιάξαμε μαζί σας όμορφα πράγματα . Θα παρακολουθούμε τα μαθήματα από μακριά και θα περιμένουμε μια καινούργια συνάντηση.
    Να είστε καλά!!!!!!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s