Bonnie Hunter Mystery Quilt No 9/ H Μπόνι και το μυστήριο πάπλωμά της Νο 9

Do you remember that I posted about Bonnie Hunter’s 2017 quilt here? It is almost time for her new quilt and I had not finished the previous. Not that I will ever make another quilt this style. Even now that it has finished and it fits very well in the room I had plan to put it, even now I do not think that it represents me at all, except from the colors. But as a friend said, every quilter should have a quilt like this!

Θυμόσαστε που έφτιαχνα το πάπλωμα της Μπόνι Χαντερ για το 2017; Τελευταία φορά είχα κάνει αυτή την ανάρτηση. Κοντεύει ο καιρός που η Μπόνι θα ξεκινήσει το καινούργιο της πάπλωμα κι εγώ ακόμα δεν είχα τελειώσει το προηγούμενο. Όχι βέβαια ότι θα κάνω κι άλλο τέτοιο πάπλωμα, εκτός αν το συνδυάσω και με κάτι άλλο που έχω στο μυαλό μου. Ακόμα και τώρα που τελείωσε και είναι μια χαρά στο δωμάτιο, για το οποίο έγινε, ακόμα και τώρα δεν με αντιπροσωπεύει καθόλου, εκτός από την επιλογή των χρωμάτων. Αλλά, όπως λέει και η Κατερίνα, κάθε παπλωματού πρέπει να έχει ένα τέτοιο πάπλωμα!

40606170_1975897499367468_2577461860613750784_n

Την ημέρα λοιπόν που σαντουιτσάριζε η Κατερίνα Ι. σαντουιτσάριζα συμπτωματικά κι εγώ (πολλές συμπτώσεις, μικρές ή μεγάλες στις ζωές μας). Μόνο που η Κατερίνα είχε ατύχημα με τη μηχανή της και περιμένει. Εγώ λοιπόν το καπιτονάρισα ταχύτατα. Μια και ήταν πάπλωμα για καθημερινή χρήση δεν με ενδιέφερε να κάνω κάτι περίτεχνο. Διάλεξα λοιπόν μια βελονιά της μηχανής μου που μιμείται το ελεύθερο καπιτονάρισμα και καπιτονάρισα σε συγκεκριμένα σημεία ταχύτατα πρέπει να πω. Εβαλα και το ρέλι (στη μηχανή και αυτό) και έτοιμο το πάπλωμα. 

Should you want to take a look at the previous clous, you may find them here.

Αν θέλετε δε να ρίξετε μια ματιά και στα προηγούμενα, θα τα βρείτε εδώ

 

9 comments

  1. Εξαιρετικό και αυτό και το μπλέ του πάει πολύ, ειδικά με τα κίτρινα του δωματίου

    Liked by 1 person

    • Σ’ ευχαριστώ Ρενα. Και η παλιά και η καινούργια έχουν μερικές βελονιές που είναι απομίμηση ελεύθερου και τις χρησιμοποιώ όταν θέλω να δώσω την αίσθηση του ελεύθερου σε ευθείες γραμμές.

      Like

  2. Μάνια καλημέρα, γεια στα χέρια σου και στην υπομονή σου! Το πάπλωμα είναι τέλειο και τα υφάσματά σου ταιριάζουν γάντι!

    Like

Leave a comment