Ήρθε και φέτος η ώρα της Χειροτέχνικα

Την περιμένουμε αυτή την έκθεση κάθε χρόνο. Όσο κι αν γκρινιάζουν κάποιοι με διάφορα θέματα (την τιμή, τον χώρο, την απόσταση από το κέντρο και διάφορα άλλα τέτοια), εμείς την περιμένουμε. Είναι η έκθεσή μας. Μία και μοναδική. Και ναι, δεν βρίσκουμε όλοι όσα θα θέλαμε. Πχ δεν κάποιοι βρίσκουν υλικά για κέντημα ή δεν βρίσκουν εργαλεία ραπτικής, αλλά τι να κάνουμε; Γι αυτό δεν φταίει προφανώς η έκθεση αλλά οι εν δυνάμει εκθέτες, που δεν το αποφασίζουν. Εμείς επιμένουμε Χειροτέχνικα και όσο περνάει ο καιρός τόσο θα πείθονται και άλλοι να συμμετέχουν και να βρίσκουμε και όσα τώρα λείπουν. Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα γίνει αύριο, το Σάββατο και την Κυριακή στην αγαπημένη μας έκθεση.

Η Χειροτέχνικα θα γίνει και φέτος στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου που είναι πολύ κοντά στον σταθμό του Μετρό της Ανθούπολης.

map-athina-1

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 2,5 Ευρώ την ημέρα ή 5 Ευρώ για όλο το τριήμερο. Αν όμως θέλετε να έρθετε με λωφορείο, ρίξτε μια ματιά εδώ.

Οι ώρες λειτουργίας είναι 10 το πρωί με 9 το βράδυ, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε ποιοι συμμετέχουν φέτος και να προγραμματίσετε τις επισκέψεις σας.

Όπως κάθε χρόνο, θα δούμε διάφορες παρουσιάσεις και θα ενημερωθούμε για καινούργια υλικά και τεχνικές. Λεπτομέρειες εδώ.

Θα φτιάξουμε όμως και πράγματα με τα χέρια μας, μια και υπάρχει και φέτος πλούσιο πρόγραμμα εργαστηρίων

και ξεχωριστό πρόγραμμα DIY εδώ

Και φυσικά και οι μικροί μας φίλοι έχουν τον δικό τους χώρο. Το τι μπορούν να κάνουν τα βλαστάρια μας θα το βρείτε εδώ

Μην παραλείψετε φέτος ναέρθετε στο δικό μου εργαστήρι που θα γίνει το Σάββατο 22.10 στις 5.30 στο Craft Room2, αν είστε αρχάριοι και θέλετε να μάθετε τι σημαίνει πάτσγουορκ και quilting, αλλά και να φτιάξετε ένα μεγάλο σουβέρ για να ακουμπάτε επάνω την κούπα σας τώρα που χειμωνιάζει. Θα κάνουμε μια κατασκευή με λωρίδες και θα δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε και τις ούγιες από τα υφάσματά σας.

img_0328

 

Και αμέσως μετά από μένα, στον ίδιο χώρο στις 7, η Marmalena θα σας δείξει πώς να φτιάξετε ένα φαλαινάκι, με τα καινούργια της υφάσματα που είναι βαμμένα στο χέρι.

20161012_145751

Τέλος, θα είναι εκεί και ο Ελληνικός Σύλλογος Πάτσγουροκ. Στην αίθουσα Meet Room, θα είμαστε εκεί το Σάββατο 22.10 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Το πρόγραμμά μας θα το δείτε παρακάτω:

14572228_10153991440477666_3151803788703715442_n

Σας περιμένουμε!

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s